top of page

Najlepšie dovolenky na Slovensku od tých, čo vyskúšali kadečo - animátorov z #nejateamu

Na našom instagrame @neja_agentura sa pýtate enormne často na tipy z čoho si máte vybrať a kam isť dovolenkovať v rámci Slovenska. A teraz, keď covidové opatrenia pomaly ubúdajú sa to deje opäť. Preto sme sa rozhodli vybrať pre vás tie najlepšie miesta s dušou na Slovensku, kde je zárukou oddych, zážitok a niečo také iné ako v obyčajnom penzióne, ktorý vlastní bratislavský podnikateľ, ktorý sa v ňom sám nikdy neubytuje :). A zhrnúť vám ich v našom a vašom obľúbenom nejáckom blogu.


Ešte pred tým ako sa na to spolu pozrieme, chceme vám zaručiť kvalitný výber tipov a odporúčaní pre vás. Ide o miesta, ktoré sú našimi partnermi, a teda, kde je veľmi pravdepodobné, že stretnete aj #nejateam (a to nie je sebestredné, ale aj na to sa pýtate), no ide aj o miesta, kde nie sme, kde nerobíme žiadnu platenú reklamu alebo niečo podobné. Iba na základe vlastných skúseností (a uznajme, tých máme v rámci hotelierstva a cestovného ruchu za tie roky bohato) a spokojnosti posúvame pre vás ďalej. Tak sa poďme spolu pozrieť na to najlepšie pre vás a vašu rodinu na Slovensku.


Zhrnieme si to všetko do menších dvoch kategórií a zameriame sa na prírodu a najobľúbenejšie miesta všetkých slovákov, ktoré by mal každý aspoň raz za život navštíviť. A keďže internety sú plné informácií, my vám ku každému z našich tipov dáme len tie zásadné informácie prečo a zvyšok si určite nájdete veľmi jednoducho aj sami.



Prvou z kategórii sú naše veľhory, obľúbené miesto všetkých slovákov - Vysoké Tatry.


A v nich vám odporúčame navštíviť minimálne raz za svoj život Wellness Hotel Borovicu na Štrbskom plese, pre štandard 4-hviezdičkového hotela v strede lesa, blízko k samotnému plesu, rôznorodým túram a pre ubytovanie s atmosférou luxusu a prírody, vhodné ako pre mladé páry, tak pre rodiny s deťmi. Ďalej PanoraMic Mountain Residence v Hornom Smokovci, pre jedinečnú atmosféru príjemných a veľmi útulných apartmánov v srdci tatranskej prírody s nádhernými výhľadmi a niekedy tatranskou zverou priamo "pred dverami". A v neposlednom rade Penzión Villa Merry, krásny rodinný penzión s dušou, vynikajúcimi domácimi dezertmi, určite stojí, či už za dovolenku v Poprade, neďaleko centra mesta ako aj hôr alebo minimálne za návštevu, kávu a čaro tej jedinečnosti v jeho záhrade. A ešte o niečo ďalej, neďaleko historického mestečka Kežmarok, vám odporúčame Thermal Park Vrbov, kde doprajete sebe, svojmu zdraviu, aj iným zmyslom a kde sa budete určite veľmi radi vraciať aj za zážitkami, určite vyskúšajte.


Druhou kategóriou sú ďalšie kúty slovenskej prírody a to, Nízke Tatry.


V nich vám odporúčame navštíviť novovybudovaný komplex Demänová rezort, v ktorom nájdete všetko, na jednom dokonalom mieste, a to opäť pre mladých, rodiny s deťmi, či firmy alebo svadby. Získate tu pocit zahraničia v lone Demänovej, adrenalín, šport, relax a zážitky. Ďalej je to Grand Hotel Jasná, priamo pod Chopkom, v centre prírody celej Jasnej, kde je skvelá dovolenka zárukou. A takisto veľmi odporúčame Dom na strome v úplnej prírode neďaleko dedinky Liptovské Sliače, pre dokonalý a veľmi jedinečný zážitok ako pre priateľov, tak pre páry ale i rodiny. Tu treba už len odložiť telefóny a užívať si oddych v prítomnom okamihu.


Kompletný cestovný ruch si nielen zaslúži, ale aj potrebuje vašu podporu. Spojte pre to príjemné s veľmi užitočným a pokojne s vyberte aj z našich tipov, neoľutujete ! :)


A pre všetky ostatné informácie o tom, kde nás nájdete počas leta pre vašu čerešničku na torte k svojej dovolenke, nezabudnite sledovať naše sociálne siete - Facebook a Instagram, na ktoré vás s láskou pozývame :).


Čoskoro dovideniaaaa ! :)


68 views0 comments

Comments


bottom of page